«Не можемо прийняти всіх», - в країні ЄС заговорили про відправку наших біженців на Захід України

Оскільки ця частина країни «виглядає відносно стабільною»

Фото ілюстративне

З такою пропозицією виступають депутати нідерландської партії BBB, - повідомляє Dutchnews.

Як пише видання, з відповідною ініціативою під час дебатів щодо урядового бюджету на вирішення проблем біженців, виступила в понеділок депутатка від партії BBB Мона Кейзер.

Ми не можемо прийняти всіх. Захід України здається мені відносно стабільним. Невже українці не можуть бути розміщені там у безпеці?, — заявила депутатка.

Мона Кайзер

Водночас представник політичного альянсу GroenLinks/PvdA Юліан Бушофф наголосив, що пропозиції Кейзер є «новими та тривожними». За його словами, незрозуміло, чому BBB розглядає можливість відправляти людей назад до країни, в якій триває війна.

За інформацією Dutchnews, Кейзер також зазначила, що хотіла б знати, якою буде позиція влади, якщо Київ попросить повернути українських громадян, які можуть бути мобілізовані на військову службу.

За її словами, може виявитися, що сотні тисяч військовозобов’язаних втекли за кордон, і деякі з них можуть перебувати в Нідерландах.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень