Не краще за фастфуд: Дієтологиня пояснила, як не можна готувати овочі

Не робіть так, щоб не нашкодити своєму здоров’ю

Овочі сприяють підтримці здоров’я серця, кісток, шкіри та очей. Однак неправильний спосіб їх обробки може нашкодити нашому здоров’ю. Йдеться про смажені овочі.

Дієтологиня Моллі Хембрі каже, що обсмаження овочів у великій кількості олії ставить їх на один щабель зі швидкоїжею.

Дослідження, що вийшло в журналі «Nutrients», доводить, що людина, яка вживає смажену їжу більше одного разу на тиждень, можна зіткнутися з підвищеними ризиками розвитку діабету другого типу, серцевою недостатністю, ожирінням та гіпертонією.

 

Ще одне дослідження, опубліковане в журналі «Heart», вказує на те, що вживання смаженої їжі підвищує ризик серйозних серцевих захворювань та інсульту.

Тож Моллі Хембрі рекомендує триматися якомога далі від їжі, приготовленої у великій кількості олії. При цьому вона визнає, що овочі можна їсти не лише у чистому вигляді.

Наприклад, броколі з невеликою кількістю сиру – це абсолютно нормально. А ось маленькі шматочки овочів, які обсмажені у тоннах панірування, – це зовсім інше, – каже дієтологиня.

Джерело: lhealth.info

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень