Не хапайтеся за ліки: як підняти тиск у домашніх умовах

Перепади тиску бувають не тільки у літніх людей, а що робити у випадку якщо він різко упав, знають не всі

Якщо ви певні того, що тиск упав, було б дуже добре з’ясувати з чим саме пов’язане зниження тиску. В окремих випадках це може бути ознакою небезпечного стану.

Низький тиск може бути симптомом таких захворювань, як інфаркт міокарда, шлунково-кишкова кровотеча, тромбоемболія легеневої артерії й не лише. Запам'ятайте: якщо тиск знизився раптово і супроводжується болем у грудній клітці чи животі, сильною пітливістю та слабкістю, то насамперед слід зателефонувати у швидку допомогу, — застерігає лікар.

Окрема ситуація з тими людьми, котрі регулярно приймають ліки проти гіпертонії. Якщо тонометр майже завжди показує низькі значення, які зазвичай не перевищують 110/70, то справа може бути в надмірній терапії.

Оптимально у свого сімейного лікаря скоригувати дозування препарату. В інших ситуаціях, коли низький тиск супроводжується поганим самопочуттям - млявістю, головним болем, слабкістю, можна допомогти собі випивши склянку холодної води та/або чашку свіжозвареної кави, - каже лікар.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікування

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень