Не Джамала: яке прізвище та ім’я має тріумфаторка «Євробачення» з народження

Цікаві факти про народну артистку України

Співачка Джамала змогла по-справжньому здивувати українців на міжнародному конкурсі «Євробачення» у 2016 році. Тоді її щира сповідь у пісні «1944» знайшла відгук у багатьох слухачів в Україні та далеко за її межами. 

Народилася 27 серпня 1983 року у місті Ош, що у Киргизстані. Незабаром родина переїхала до Мелітополя, а наприкінці 1980-х років — до села Малоріченське, що під Алуштою. Справжнє ім’я Джамали від народження – Сусана Алімівна Джамаладінова. Вона кримська татарка.

Цікаво є те, що в шкільні роки майбутня тріумфаторка «Євробачення» дуже любила іспанську музику, тому її часто називали Сусанітою Гонсалес Санчес.

Екстравагантний стиль, яскраві речі, троянди у волоссі – виділяли її серед інших дівчат.

Зараз Сусана Джамаладінова щаслива дружина та мама. Зірка вийшла заміж за Бекіра Сулейманова 26 квітня 2017 року. Весілля відбулося у найкращих ісламських традиціях та обрядах. Свято пройшло в Ісламському центрі Києва.

Зараз подружжя має двох синочків.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень