Легендарну «євробаченську» сукню продають з аукціону – для ЗСУ (ФОТО)

У ній Джамала відкривала «Євробачення-2017»

Українська співачка Джамала, що в 2016 році виграла «Євробачення», продає дизайнерську вишиту сукню. Саме у цьому вбранні зірка виходила на сцену в Києві.

Виручені кошти підуть на підтримку українських військових. 

Про це Джамала розповіла в своєму інстаграмі

- Відсьогодні сукню, в якій я відкривала «Євробачення» в Києві, можна придбати на аукціоні Catawiki. Виручку - ЗСУ та постраждалим від війни українцям.

Співачка розповіла, що ця сукня для неї - справжнісінька реліквія:

- Для мене це більше, ніж просто річ, це справжній витвір мистецтва, в якому зійшлися традиції та історія моєї країни. Наряд стане ключовим лотом благодійного аукціону, що запускається Catawiki. Він проходитиме з вівторка, 10 травня по середу, 18 Травня (22:00, Київ) на сайті catawiki.com.

Та сама знаменита сукня
Та сама знаменита сукня

Всього на аукціоні буде представлено 11 речей, об'єднаних темою «Євробачення». Зібрані кошти передадуть у благодійний фонд Yellow-Blue Foundation, що підтримує постраждалих у війні українців.

Платформа Catawiki вже допомогла зібрати 100 000 євро. Ці гроші передали Фонду ЮНІСЕФ для підтримки українських дітей і сімей. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень