Названа оптимальна кількість сексу для задоволення обох партнерів

В середньому людина займається сексом раз на тиждень


Нормальною кількістю інтимних стосунків між партнерами є та, яка приносить задоволення. Тему сексу та розв'язання проблем в інтимному житті підняла колишня в.о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун у Facebook.

Нормальна кількість сексу — це та, яка приносить задоволення вам і вашому партнеру. Деякі дослідження вказують, що в середньому людина займається сексом понад 50 разів на рік, або ж один раз на тиждень. Та якщо у вас сексуальне бажання виникає частіше або рідше - це нормально", - написала вона.

Супрун зазначила, що секс має кілька етапів, які можуть бути доволі розмитими.

Хімічні процеси в нашому мозку можуть прояснити, що ми відчуваємо в моменти інтимної близькості. Спершу у нас виникає бажання, потім ми збуджуємося, після того — власне статевий акт, оргазм та розслаблення", - зауважила екс-очільниця МОЗ.

Партнери можуть обговорити власні вподобання та очікування й розв'язати будь-які проблеми, які можуть стати на заваді отримання позитивного сексуального досвіду.

Якщо ви відчуваєте, що у сексі щось не так і не можете впоратися з проблемою самостійно чи з партнером, не соромтеся звертатися за допомогою до фахівців. Можливо, вам потрібна консультація та допомога, аби дійти здорового рішення. Не всі проблеми такого характеру можна вирішити за закритими дверима, - додала Супрун.

Також, Уляна Супрун наголосила, що тема сексу лишається табуйованою й оточеною стереотипами.

Тема сексу для багатьох людей залишається табуйованою та незручною. Досі може виникати страх говорити про проблеми, не кажучи вже про обговорення фантазій чи бажань. Це відбувається передусім через безліч поширених стереотипів про секс, брак сексуальної освіти та загалом відсутність розуміння, що означає здоровий секс.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень