Де на Волині найбільше дивляться порно

Міста та села

Сексологи пояснюють, що дивитися п0рно – це нормально.  Звісно, будь-яке надмірне захоплення, у тому числі й п0рнографією, шкідливе.

Однак, будьмо відвертими – майже усі люди дивляться п0рно чи еротику, і робили це задовго до того, як з’явився Інтернет.

Ми вирішили з’ясувати, де на Волині протягом 2020 року найбільше відвідували порносайт P0rnHub.

Це найпопулярніший в Україні сайт для перегляду відповідних матеріалів і сервіс Google Trends статистику по населеним пунктам найбільше показує саме по цьому сайту.

Google Trends вираховує, де найбільше виконувався відповідний запит у співвідношенні до загальної кількості запитів у Google. «Рейтинг» створюється за 100-бальної системою.

Отже, P0rnHub на Волині цьогоріч найбільше переглядали мешканці Нововолинська.

Слідом йде обласний центр Луцьк, далі – Володимир-Волинський, у місті Ковель і селі Гірка Полонка «Хаб» дивляться відносно однакова кількість мешканців.

Пошуковий термін «Порно» (має чималу кількість запитів) найпопулярніший у селі Гута-Камінська.

А також у селах Запілля, Бихів, Звиняче та Рудка Козинська.

Найпопулярніші запити, у яких є слово «порно», на Волині не відрізняються оригінальністю. Переважно шукають щось на кшталт «порно онлайн, фільми, «руске» порно,  скачати» і т.д.

Зате можна поглянути запити, які протягом року стали популярнішими. Справжній прорив стався у запитів «Порно 2020» і у «порно з сюжетом».

Вочевидь, глядачам хочеться перейнятися характерами героїв.

Також набувають популярності різні варіації написання «Порн хаб» (хап, хуб тощо).

Шукають «Порно молоко», «Порно света», «Порно ботинок», «Порно 666». В кінці списку: порно кастинг, порно історії (літературу люблять усюди).

Пошуковий термін «секс» найбільше вводили в селах Марковичі, Гута-Камінська та Запілля.

Як не банально, але цей простий термін гуглять досить часто. До слова, слово «Секс» займає на Волині 7-ме місце за популярністю у пошуку картинок.

Серед жанрів в українців популярні «Хентай» і «БДСМ» - його найбільше гуглять у Луцьку. Інших населених пунктів Google не показує через низьку кількість запитів.

Сам Порн-хаб займає 9 місце серед запитів, які набирають популярності у Волинян останнім часом.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень