Де на Волині найбільше дивляться порно

Міста та села

Сексологи пояснюють, що дивитися п0рно – це нормально.  Звісно, будь-яке надмірне захоплення, у тому числі й п0рнографією, шкідливе.

Однак, будьмо відвертими – майже усі люди дивляться п0рно чи еротику, і робили це задовго до того, як з’явився Інтернет.

Ми вирішили з’ясувати, де на Волині протягом 2020 року найбільше відвідували порносайт P0rnHub.

Це найпопулярніший в Україні сайт для перегляду відповідних матеріалів і сервіс Google Trends статистику по населеним пунктам найбільше показує саме по цьому сайту.

Google Trends вираховує, де найбільше виконувався відповідний запит у співвідношенні до загальної кількості запитів у Google. «Рейтинг» створюється за 100-бальної системою.

Отже, P0rnHub на Волині цьогоріч найбільше переглядали мешканці Нововолинська.

Слідом йде обласний центр Луцьк, далі – Володимир-Волинський, у місті Ковель і селі Гірка Полонка «Хаб» дивляться відносно однакова кількість мешканців.

Пошуковий термін «Порно» (має чималу кількість запитів) найпопулярніший у селі Гута-Камінська.

А також у селах Запілля, Бихів, Звиняче та Рудка Козинська.

Найпопулярніші запити, у яких є слово «порно», на Волині не відрізняються оригінальністю. Переважно шукають щось на кшталт «порно онлайн, фільми, «руске» порно,  скачати» і т.д.

Зате можна поглянути запити, які протягом року стали популярнішими. Справжній прорив стався у запитів «Порно 2020» і у «порно з сюжетом».

Вочевидь, глядачам хочеться перейнятися характерами героїв.

Також набувають популярності різні варіації написання «Порн хаб» (хап, хуб тощо).

Шукають «Порно молоко», «Порно света», «Порно ботинок», «Порно 666». В кінці списку: порно кастинг, порно історії (літературу люблять усюди).

Пошуковий термін «секс» найбільше вводили в селах Марковичі, Гута-Камінська та Запілля.

Як не банально, але цей простий термін гуглять досить часто. До слова, слово «Секс» займає на Волині 7-ме місце за популярністю у пошуку картинок.

Серед жанрів в українців популярні «Хентай» і «БДСМ» - його найбільше гуглять у Луцьку. Інших населених пунктів Google не показує через низьку кількість запитів.

Сам Порн-хаб займає 9 місце серед запитів, які набирають популярності у Волинян останнім часом.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень