Назвали вік, у якому партнери зраджують один одному удвічі частіше

Таких дат у житті кожної людини кілька

Цікавих висновків дійшли американські дослідники Адам Алтер і Хел Хершфілд з Нью-йоркського та Каліфорнійського університетів.  Вони взялися аналізувати анкети на сайті IllicitEncounters.com. Це ресурс, де одружені люди можуть знайти собі пару на кілька вечорів. 

Тож головним чином науковці намагалися встановити, скільки ж років усім тим охочим «стрибати у гречку», і чи є зв'язок між віком та намірами зради.

Проаналізувавши понад 8 мільйонів анкет, дослідники звернули увагу, що вік 18% одружених чоловіків на сайті знайомств закінчується на 9

Це факт настільки вразив науковців, що вони провели ще шість різних досліджень, поки остаточно не підтвердили свої здогадки.

 

Так от – наміри й готовність людини до зради суттєво зростають у віці, який закінчується на 9. Тобто у 29, 39 та 49 років.  

Адам Алтер і Хел Хершфілд мають і пояснення цього феномена.

Це відбувається тому, що на стику десятиліть людині властиво ставити собі туманні запитання: Чи досяг я бажаного?  Знайшов себе? А раптом повз мене минає якесь яскраве й насичене життя?

Відгукнувся на результати дослідження професор соціології з університету Коннектикуту Крістін Мунш. Він додає, чим старшою стає людина, тим більше вона схильна до зради. Тому з погляду подружнього життя й зради, 49 років є більш вибухонебезпечним віком, ніж 29 чи 39 років. 

Соціолог запевняє, що уникнути зради цілком можливо – по-перше, менше сидіти на сайтах знайомств, не піддаватися на провокації корпоративних загулів, і менше листуватися з «добрими знайомими й старими друзями» у соцмережах.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень