Назвали умову, за якої режим путіна впаде: ЗСУ може зробити хитрий хід

Це похитне рейтинг путіна

Експерти назвали умову, яка повалить путінський режим. Кривавому диктатору байдуже на втрати російської армії, але велика поразка окупантів підштовхне росіян проти глави Кремля.

Це могло б статися, наприклад, якщо українські військові загнали б 50-100 тисяч окупантів у великий котел.

Таку думку висловив колишній голова Луганської військово-цивільної адміністрації та ексзаступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука, пише Главред.

Якби на одному з напрямків ЗСУ вдалося створити великий котел, у якому опинилося б 50-100 тисяч російських окупантів разом із купою металобрухту, це б дало величезні зміни ходу війни.

- І тут не йдеться про їхнє фізичне знищення – тільки про оточення, роззброєння та взяття у полон, – зазначив Тука.

За його словами, поразка приблизно такого рівня могла б призвести до протверезіння глибинного російського народу хоча б на день-два. І в такому випадку могла б проявитися відповідна реакція самих росіян на дії їхнього очільника.

- Путіну абсолютно наплювати на цих пропитих, беззубих і напівграмотних людей. Тому його абсолютно не цікавить те, скільки їх сконає в Україні. Його цікавлять винятково рейтинги, – підсумував Тука.

До слова, аналітики американського Інституту вивчення війни зазначали, що росія боїться «замороження» війни в Україні. У Росії немає консенсусу щодо того, що саме вважатиметься їхньою перемогою у війні. І тому в російському інфопросторі спалахнуло занепокоєння щодо темпів війни.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень