Путін постійно попросить в України перемовини: назвали дві умови завершення війни

Перший крок має зробити росія

Переговори «нормандської четвірки» у 2019 році

Президент росії путін поскаржився на «відмову Києва від перемовин». На цю заяву відреагував канцлер ФРН Олаф Шольц. Він сказав, що глава Кремля повинен зробити чіткі кроки для завершення розв'язаної Росією війни проти України.

Зокрема, повинен припинити атаку на українську державу і вивести свої війська.

- Я закликав президента Путіна припинити атаку на Україну і вивести війська, щоб ця війна нарешті закінчилася, - зазначив Шоль, передає видання Barrons.

Прокоментувала слова путіна про нібито прагнення до миру і прем'єр-міністерка Італії Джорджа Мелоні. За її словами, Путін «міг би легко довести своє прагнення до миру, якби відкликав своїх солдатів».

Росії достатньо просто вивести свої війська з України, - підкреслила Мелоні.

 

Як Путін «просить перемовин» в України

Диктатор путін часто «просить» Київ про переговори. Москва хоче вести діалог на окупаційних умовах Кремля, тож Путін скаржиться, що українська влада не збирається ні про що розмовляти з росіянами у такій ситуації.

Зокрема, путін говорив про це на саміті Великої двадцятки. Там він знову звинуватив Україну в «небажанні вести перемовини».

- росія ніколи не відмовлялася від мирних перемовин із Україною. Це не росія, а Україна публічно оголосила про те, що вона виходить з перемовного процесу, - сказав російський директор.

Таким чином росія добивається капітуляції України, бо перемовини їй не потрібні, зауважив радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк. Коментуючи риторику Путіна, чиновник зазначав, що Москва не шукає шляхів для побудови реального діалогу з Києвом.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень