«При всій повазі…»: Верховний закликав Залужного – або керувати Армією, або йти в Політику

І пам’ятати про субординацію

Ліворуч Яніна Соколова -- одна із тих, хто постійно проштовхує в своїх ефірах ідею дострокових виборів та участі в них Залужного

Президент Зеленський закликав військове керівництво України не втручатися в політику: Це помилка, якщо на передовій поводитися, як політик, а не як військовий, - заявив Главком в інтерв'ю The Sun.

На думку Зеленського, генерали, які прийшли в політику, зробили величезну помилку. За його словами, військових у політику штовхають різні політичні сили, і почалося це ще після захоплення ворогом Криму:

«Це було після 2014 року, коли кожна політична партія хотіла якихось військових, зірок війни, і я вважаю, що це була дуже велика помилка.

 

Ними прикривалися самі ж політики, які й штовхнули їх у політику, бо мали власну знищену репутацію».

Видання наводить також і наступні слова Зеленського у контексті можливих політичних перспектив генерала Залужного:

«Якщо військовий вирішив займатися політикою, то це його право, тоді він має йти в політику, і тоді йому не до війни.

 

Якщо ти керуєш війною, маючи на увазі, що завтра ти будеш займатися політикою чи виборами, то у своїх словах і на передовій ти поводишся як політик, а не як військовий, і я вважаю, що це величезна помилка».

Крім того, Зеленський наголосив на необхідності збереження єдності та підпорядкованості всіх структур, згадавши при цьому конкретно Залужного:

«При всій повазі до генерала Залужного і до всіх командирів, які на полі бою, має бути розуміння ієрархії. За законом і під час війни це навіть не обговорюється. Це не веде до єдності нації».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень