Україна має право ліквідувати Путіна за першої ж нагоди – Зеленський (ВІДЕО)

«Мене пробували вбити 5-6 разів» (с)

Росія не полишає намірів будь-яким способом усунути українського президента, і Україна своєю чергою також має право ліквідувати диктатора Володимира Путіна, бо йдеться про захист країни.

Про це Володимир Зеленський заявив в інтерв’ю The Sun. На пряме запитання, чи скористається Україна шансом вбити Путіна, якщо випаде така можливість, він відповів:

«Це війна − і Україна має всі права захищати свою землю».

Президент водночас відмовився говорити про замахи на проросійських колаборантів на тимчасово окупованих територіях, зазначивши, що «не може обговорювати жодних спецоперацій української розвідки чи секретної служби, чи якихось спецпідрозділів».

Президент відповідав на запитання інтерв'ю -- англійською

Говорячи ж про організовані Росією замахи на нього, президент сказав, що таких з початку повномасштабного вторгнення було щонайменше 5-6.

«(Після цього всього я почуваюсь − ред.) нормально. (Запам’ятався − ред.) перший раз. Це було найбільш цікаво, коли це було вперше.

 

А далі це як ковід − спершу люди не знають, що з цим робити, і це виглядає  дуже страшно, а потім просто розвідка каже тобі деталі, що була ще одна група, яка прибула в Україну і намагалась це зробити. (Cкільки загалом замахів було − ред.) я не знаю.

 

Справді не знаю, скільки було. Я думаю, не менше 5-6», − підсумував Зеленський.     

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень