Кіндер – неприємний сюрприз для окупантів: показали рівнянина, який з перший днів – на війні (ФОТО)

Він сам пішов до війська 24 лютого 2022 року

 

Об’єднаний пресцентр Сил оборони Північного напрямку у Телеграмі постійно публікує новини і показує фото наших захисників, які боронять Україну на фронті. Одним з них є рівнянин Сергій. Він з перших днів добровільно пішов до війська, аби вигнати окупантів з нашої землі.

Про нашого земляка Об’єднаний пресцентр Сил оборони Північного напрямку опублікував такий допис:

- Сергій, або ж Кіндер, завжди й всюди був найменшим. Так виходило. Тому прізвисько закріпилося за ним з дитинства. А тепер на війні переросло в позивний.

 

Рівнянин долучився до Збройних Сил України з перших днів повномасштабного вторгнення. Позаду – строкова служба (2019–2020), робота на будівництві. І тепер знову армія.

 

«Прокинулися від того, що літає в небі… – пригадує хлопець. – Перші думки, що виникли в голові, – треба йти захищати. Захищати себе, своїх близьких, своїх майбутніх дітей. Усім треба йти. Якщо не піду я, інший не піде, то що ж тоді?..»

 

Потрапивши до підрозділу територіальної оборони, він постійно навчається. Відчуває помітні зміни в собі: з’явилася витримка («незважаючи на біль і втому, треба все долати»), ще більше цінує дружбу («у колективі треба триматися разом, тільки так можна вижити й подолати ворога»).

 

Зізнається, що спочатку відчував певні труднощі, а потім, коли «втягнувся», стало легше. Найскладніше – опанувати себе, не панікувати, діяти, не відволікаючись ні на що. Вибухи, стрільба… Ніщо не має завадити виконанню завдання.

 

На війні він уперше почав задумуватися про створення своєї сім’ї, адже «приємно, коли тебе чекають удома, підтримують, коли хтось хвилюється за тебе, а ти хвилюєшся за когось».

 

«Закінчиться війна, дай Бог скоріше, – повернемося до мирного життя й будемо згадувати все це…, читаючи в газетах та книжках…»

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень