Найкрасивіші спортсменки Олімпіади-2024: як вони виглядають? (ФОТО)

У список потрапили 9 дівчат

Після завершення Олімпіади в Парижі у соцмережі Х обрали дев'ять «найкрасивіших спортсменок» цих Ігор. 

Аліша Колой, 22 роки, стрибки у воду, Австралія

Аліша Колой посіла 14-те місце на цих Іграх. У 2018 році вона брала участь у літніх юнацьких Олімпійських іграх, де змагалася у стрибках з триметрового трампліна серед дівчат. У 2024 році, на своєму першому чемпіонаті світу серед дорослих у Досі, вона завоювала золоту медаль у стрибках з одного метра серед жінок.

Аліса Шмідт, 25 років, легка атлетика, Німеччина

На цій Олімпіаді вона увійшла до складу команди, яка посіла сьоме місце. У 2019 році - бронзовою призеркою чемпіонату Європи та є медалісткою національного чемпіонату Німеччини.

Луана Алонсо, 20 років, плавання, Парагвай

На цій Олімпіаді вона посіла 6-те місце. Брала участь у запливі на 100 метрів батерфляєм серед жінок на літніх Олімпійських іграх 2020 року і володіє кількома рекордами Парагваю в плаванні батерфляєм.

Юле Брандт, 21 рік, футбол, Німеччина

У цьому році Юле завоювала бронзову медаль у складі команди. Наразі вона грає на позиції атакувального півзахисника в клубі «Вольфсбург» і виступає за національну збірну Німеччини.

Ліке Клавер, 25 років, легка атлетика, Нідерланди

На цих Іграх завоювала срібну та золоту медалі. Спеціалізується на бігу на 200 і 400 метрів. В естафеті 4×400 метрів стала чемпіонкою світу 2023 року і чемпіонкою світу в приміщенні 2024 року, виступаючи за жіночу збірну Нідерландів.

Кеті Бултер, 28 років, теніс, Велика Британія

Вона є переможницею трьох турнірів WTA в одиночному розряді та фіналісткою одного юніорського турніру Великого шолома в парному розряді.

Рубі Еванс, 17 років, спортивна гімнастика, Велика Британія

На цій Олімпіаді вона не змогла посісти більше 23-го місця. Входила до складу команди, яка завоювала срібну медаль на чемпіонаті Європи 2024 року, і є п'ятикратною чемпіонкою Північної Європи.

Аніка Дельгадо, 22 роки, плавання, Еквадор

На цій Олімпіаді завоювала срібну медаль. Хоча вона народилася в США, на міжнародній арені представляє Еквадор.

Хена Куртагіч, 19 років, волейбол, Сербія

Збірна Сербії не зуміла вийти у фінал на цій Олімпіаді. Хена виступає на позиції центрального блокувальника в італійському клубі «Веро Воллей Мілано».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень