Чим пахне наймодніша столиця світу? Популярні у Парижі парфуми

Аромати круасанів у повітрі, але не на тілі

Французи зізнаються, що яскраві запахи у Парижі оточують їх скрізь. І якщо вулиці справді пахнуть круасанами, кавою та вином, то жінки залишаються на вулицях яскравий шлейф п’янких парфумів.

Le Labo The Noir 29 – один з найпопулярніших зараз у Парижі. Передусім тому, що стійкий. Це й бренд з різними ароматами взагалі дуже популярний у категорії 30+. (Santal 33, The Matcha 26)

Chanel Biarritz – став особливо популярним влітку, адже нагадує сад у затінку і має приємні цитрусові ноти.

Dyptique Vetyverio – це аромат нічного Парижу. Треба бути готовим відповідати на десятки запитань, що це так приємно пахне.

Ноти чорного перцю, ветивер, амбра і трохи ванілі. Такі аромати можна почути у доглядовій косметиці. Коли користуються такою з яскравими запахами, то парфуми переважно вже не додають.

Tom Ford Tobacco Vanille – теж часто можна почути на вулицях Парижу. Дуже люблять тут й Celine, найпопулярніші аромати Dans Paris та Black Tie.

А от любов француженок Chanel No 5 швидше міф. На вулицях, в офісі чи у транспорті такий тяжкий аромат не зустрінеш.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень