Україна зробила офіційну заяву щодо бойкоту Олімпіади-2024

Наш прапор буде на церемонії відкриття

Україна планує виступати на Олімпійських іграх 2024 року у Парижі незалежно від допуску російських та білоруських спортсменів. При цьому наша країна готова бойкотувати турнір у разі, якщо представникам країн-агресорок дозволять виступати у столиці Франції з їхньою національною символікою.

Про це в інтерв'ю японському інформаційному агентству Kyodo News заявив президент Національного олімпійського комітету України Вадим Гутцайт.

Він наголосив, що наші спортсмени мають намір продемонструвати всьому світу, що країна продовжує протистояти російській агресії.

— Наші спортсмени мають бути на Олімпіаді. Наш прапор буде на церемонії відкриття, на змаганнях, наші спортсмени представлятимуть нашу державу, щоб всі у світі побачили, що Україна була, є і буде.

 

Ми не звертаємо уваги на цих спортсменів із рф та рб, тому що для нас взагалі незрозуміло, хто ці спортсмени. Вони під нейтральним прапором.

 

Але якщо росія та білорусь виступатимуть під своїм прапором, ми не братимемо участі у цій Олімпіаді, – сказав Гутцайт.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень