Назвали ідеальний спосіб, щоб економити електроенергію

Треба вчасно вимкнути електроенергію

Питання, як максимально заощадити на електроенергії, стає все актуальнішим. Окрім того, вартість світла зросла, українцям варто враховувати потребу використання альтернативних джерел енергії у зв'язку з можливими екстреними відключеннями світла через ймовірні ракетні удари РФ.

Фахівці склали графік ідеального часу, коли найкраще включати побутову техніку, щоб заощаджувати світло і, відповідно, гроші.

Виявляється, слід враховувати загальне навантаження на мережу — пікові і не пікові години.

 

У не пікові години комунальні підприємства можуть дещо знижувати тариф. Крім того, це знизить навантаження на мережу в пікові години.

Коли найкраще включати прилади?

Фахівці відповідають — вранці і пізно ввечері. У цей час, як правило, спостерігається найнижчий попит на електроенергію, тому такі прилади, як посудомийні машини, пральні машини або навіть сушарки для одягу, можуть бути енергоефективнішими.

Коли краще не вмикати техніку?

Оскільки більшість людей працюють з 9 до 17:00, а діти закінчують школу о 15:00, не дивно, що години пік зазвичай припадають на період з 15:00 до 18:00.

В цей час тарифи на електроенергію можуть бути вищими, а електрична мережа відчуває підвищене навантаження.

Як заощадити на світлі

Скористайтеся природним світлом. Власники нерухомості можуть максимально використовувати природне освітлення та мінімізувати використання штучного освітлення, щоб заощадити гроші на електроенергії.

У теплу погоду власники будинків повинні розглянути можливість використання таких приладів, як пральні машини, сушарки або посудомийні машини, ближче до вечора, коли температура стає нижчою, щоб зменшити навантаження на кондиціонери.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень