Котячий наповнювач своїми руками: що додати в лоток, щоб не було смороду

Оберіть варіант, який найкраще підходить для вашої кішки

Зараз дуже подорожчав наповнювач для котячих лотків. Досвідчені господині придумали спосіб заощадити та забезпечити комфорт для пухнастого друга. Виявляється, магазинний наповнювач можна замінити дешевшим аналогом.

Чим замінити наповнювач в домашніх умовах?

  • Стара газета і картон

Ви можете розірвати стару газету або картон на дрібні шматочки і використовувати їх як наповнювач. Переконайтеся, що матеріал не містить фарб або інших шкідливих речовин.

  • Деревна тирса

Деревна тирса є відмінним натуральним варіантом для котячого лотка. Вони добре вбирають вологу і можуть бути легко доступними.

Що насипати в котячий лоток, щоб не було запаху?

Додайте в лоток натуральні ароматичні добавки, як от сушене лаврове листя або сушена м'ята. Вони допоможуть пом'якшити запах і зробити його більш приємним.

Але!

Регулярно міняйте підстилку в котячому лотку. Чим частіше ви це робите, тим менше буде запаху. Також варто спробувати використовувати вугільні фільтри, які поміщаються в лоток. Вони допоможуть поглинути неприємні запахи.

Джерело: glavred

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень