Що додати в каструлю під час варіння грибів, щоб вони не потемніли та зберегли свій природний колір

Хитрощі досвідчених господарок

Під час приготування гриби часто темніють і втрачають свій привабливий колір. Виправити ситуацію допоможе хитрість. 

Спочатку гриби необхідно попередньо відварити.Перший раз їх варять разом із лимонною кислотою. Це дасть змогу грибам не потемніти під час варіння і зберегти свій природний колір.

На велику каструлю додають не менше 2 столових ложок лимонної кислоти.

Замінити кислоту на оцет не можна, оскільки він не дасть потрібного ефекту.

Варити гриби з лимонною кислотою необхідно протягом 15 хвилин. При цьому гриби мають вільно плавати в каструлі, їм не має бути тісно.

Уже в друге варіння додавати лимонку не потрібно. Загалом гриби варять тричі, щоб позбутися гіркоти.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли автомобільний номер

У Рівному поблизу мікрорайону Південного, знайшли автомобільний номер ВК 4722 ІО   Власник може звертатися за номером: +380972381545  

У Рівному знайшли посвідчення УБД на прізвище Волошин

Знайдено посвідчення УБД видане Волошину Олегу Леонідовичу, забрати можна в КЕЧ м. Рівне. Контактний номер: +380972315064

У Рівному знайшли пенсійне посвідчення на прізвище Резімова

У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774

Більше оголошень