Що додати в каструлю під час варіння грибів, щоб вони не потемніли та зберегли свій природний колір

Хитрощі досвідчених господарок

Під час приготування гриби часто темніють і втрачають свій привабливий колір. Виправити ситуацію допоможе хитрість. 

Спочатку гриби необхідно попередньо відварити.Перший раз їх варять разом із лимонною кислотою. Це дасть змогу грибам не потемніти під час варіння і зберегти свій природний колір.

На велику каструлю додають не менше 2 столових ложок лимонної кислоти.

Замінити кислоту на оцет не можна, оскільки він не дасть потрібного ефекту.

Варити гриби з лимонною кислотою необхідно протягом 15 хвилин. При цьому гриби мають вільно плавати в каструлі, їм не має бути тісно.

Уже в друге варіння додавати лимонку не потрібно. Загалом гриби варять тричі, щоб позбутися гіркоти.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Посвідчення водія Рабешко

27.09.2023 р. загублено посвідчення водія на прізвище Рабешко Роман. Орієнтовно по маршруту від гуртожитків РДГУ №4 і №5, через "Текстильник" і до а/с Чайка.

Втрачено документи на прізвище Скубік

У Рівному в районі Північного втрачено документи, на прізвище Скубік, а також техпаспорт на автомобіль та телефон. Прохання повернути за винагороду, телефонуйте 

Втрачено документи на прізвище Петренчук

06 серпня на мікрорайоні «Північний» було втрачено сумку через плече сірого кольору з документами на прізвище Петренчук. Якщо ви знайшли ці документи, прохання повернути за винагороду Тел.: (066) 67 07 841

Більше оголошень