Найсмачніший вершковий грибний суп з курочкою: Каструлі не буде зразу
Цей суп точно стане одним з ваших улюблених
Насичений грибний смак, при цьому вершковий, дуже ситний і ароматний! Саме такі відчуття викличе у вас цей суп, який дуже легко готувати.
Інгредієнти:
- половина курки;
- 0,5-0,7 кг – печериць;
- 300 мл – жирних вершків;
- 2 великих – картоплі;
- 1 середня – морква;
- 2 – цибулини;
- 3 зубчики – часнику;
- 3 скибочки – бекону;
- олія; сіль, зелень за смаком.
Відварити курку протягом 30 хвилин. Паралельно готувати овочі: моркву натерти, одну цибулину порізати дрібно, другу — крупно. Нарізати гриби на четвертинки, залишити приблизно 3-4 гриби, які нарізати тонкими скибочками. Нарізати кубиками картоплю, подрібнити часник.
На великому вогні з достатньою кількістю олії обсмажити крупно нарізану цибулю і гриби, потім додати часник. Потім все це перебити у блендері разом з вершками й підсмаженим беконом.
Додайте до курки подрібнену картоплю і варіть 10 хвилин. Вийміть курку і додайте засмажку з цибулі і моркви та тонко порізані гриби. Також додайте у суп пюре, яке перебили у блендері. Додайте до супу шматочки м’яса, які відділили з курки, додайте спеції і проваріть ще 5 хвилин.
Смачний, ароматний суп з насиченим вершково-грибним смаком готовий!
Джерело: Ukr.Media
Радіо Трек: НОВИНИ