Як зробити жорстке м’ясо курки м’яким і ніжним: хитрий трюк із солоним маринадом

Кулінарний лайфхак від досвідчених господинь

Курятина — надзвичайно популярний продукт, адже вона доступна, смачна і може використовуватися у багатьох різних стравах. Буває, що страва виходить несмачна і сухувата. Перед приготуванням м’ясо треба просто замочити у простому солоному маринаді. 

Як замочити курку, щоб м’ясо було м’яким і ніжним

Налийте у каструлю дві склянки води й засипте склянку солі. Доведіть розчин до кипіння, щоб сіль повністю розчинилася, а тоді вимкніть вогонь. Потім розбавте маринад ще шістьма склянками води.

Коли розчин охолоне, помістіть в нього курку і на 1,5 год поставте у холодильник.

От і все — курка готова до приготування.

Джерело: prostoway

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення учасника бойових дій

У Рівному на зупинці 12 школа, знайшли посвідчення учасника бойових дій. Документ виданий, на ім'я Рогожніков Віктор Петрович. За деталями звертайтесь за номером: 099 92 60 612

У Рівному знайшли техпаспорт на прізвище Поліщук

У Рівному 1 листопада знайдено техпаспорт, в районі масив Київський. Документ виданий, на ім'я Поліщук Наталія Володимирівна. За деталями звертайтесь за номером: 096 118 5225

У Рівному знайшли посвідчення водія та документи

У Рівному на автовокзалі на вулиці Київській знайшли посвідчення водія і техпаспорти, на ім'я Валерія Володимировича Смикало. За деталями звертайтесь за номером: 067 64 57 603

Більше оголошень