Як зробити жорстке м’ясо курки м’яким і ніжним: хитрий трюк із солоним маринадом

Кулінарний лайфхак від досвідчених господинь

Курятина — надзвичайно популярний продукт, адже вона доступна, смачна і може використовуватися у багатьох різних стравах. Буває, що страва виходить несмачна і сухувата. Перед приготуванням м’ясо треба просто замочити у простому солоному маринаді. 

Як замочити курку, щоб м’ясо було м’яким і ніжним

Налийте у каструлю дві склянки води й засипте склянку солі. Доведіть розчин до кипіння, щоб сіль повністю розчинилася, а тоді вимкніть вогонь. Потім розбавте маринад ще шістьма склянками води.

Коли розчин охолоне, помістіть в нього курку і на 1,5 год поставте у холодильник.

От і все — курка готова до приготування.

Джерело: prostoway

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень