Ніжні, пишні й дуже смачні: рецепт пампушок з часником
Їх можна готувати і на сковороді, і в духовці
Смачні і пухкі пампушки – це чудова страва, яка підійде навіть в піст. Ними можна доповнити борщ і смакувати як «сольну» страву. Традиційно їх готують в духовці, але можна їх приготувати і на сковороді. Рецепт дуже простий, тож беріть на замітку.
Інгредієнти:
- Вода – 100 г
- Сіль – 0,5 ч.л
- Цукор – 0,5 ч.л
- Сухі дріжджі – 1 ч.л
- Борошно – близько 150 г
- Олія – 50 мл
- Кріп – 1 пучок
- Часник – 1 зубчик
Розведіть у теплій воді дріжджі, цукор і 20 мл олії. До борошна додайте сіль, залийте рідину і замісіть тісто. Залиште тісто на 40 хвилин, потім обімніть його і сформуйте пампушки. Часник видавіть в миску, додайте подрібнений кріп, 20 мл. рослинної олії, перемішайте.
Пампушки викладіть на розігріту сковороду. Смажте їх на олії на помірному вогні по 1 хвилині з кожної сторони. Готові пампушки змастіть часниково-кроповим соусом.
Джерело: kuhari
Радіо Трек: НОВИНИ