Найщасливіші люди виключають ці 4 шкідливі звички, - психолог

Концентрація на минулому, порівняння себе з іншими та інші

Найщасливіші люди намагаються виключити з життя ось такі чотири шкідливі звички:

Концентрація на минулому

Одна з найсерйозніших перешкод на шляху до щастя - застрявання в минулому. Ця звичка зациклюватися не дає нам змоги використовувати нові можливості та досвід, які могли б принести нам радість.

Порівняння себе з іншими

У нашому насиченому соціальними мережами світі занадто легко потрапити в пастку порівняння себе з іншими. Найщасливіші люди розуміють, що справжнє задоволення приходить зсередини, а не від відповідності зовнішнім стандартам.

Нехтування турботою про себе

Багато людей випускають з уваги найважливіший компонент прагнення до щастя: турботу про себе. Ми настільки захоплені повсякденною рутиною роботи, сім'ї та соціальних зобов'язань, що нехтуємо своїми основними потребами.

Образи й обурення

Зберігати образу - це все одно, що пити отруту й очікувати, що інша людина постраждає. Коли ми плекаємо гіркоту і гнів щодо інших, ми шкодимо тільки собі. Ці токсичні емоції руйнують наш душевний спокій і заважають нам відчути справжнє щастя. Найщасливіші люди навчилися мистецтву прощати і відпускати.

Джерело: unian.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень