11:11 або 22:22: що означає, коли ви бачите ці однакові цифри на годиннику?

Пояснює психологія та нумерологія

Кожен хоча б раз у житті стикався з так званим «феноменом однакових цифр» на годиннику. Нумерологи вважають, що це зовсім не випадковість, Це феномен, який потрібно трактувати з різних точок зору – як психології, так і нумерології.

Що означає повторення цифр на годиннику?

Нумерологи називають цей феномен «ангельською нумерологією», адже він пов'язаний з дуже важливими посланнями. Звернувшись до фізики чи інших точних наук, можна зробити висновок, що ми живемо у світі «системи» – всі ці коди, знаки, цифри та послання.

Коли Всесвіт хоче з нами зв'язатися, він неодмінно надсилає унікальні символи. Кожен ряд цифр унікальний, і його потрібно правильно трактувати.

«Числа ангелів» – це послідовності цифр, які людина починає бачити скрізь: на годиннику, в автомобільних знаках, чеках з магазину тощо.

Що означає 11:11 на годиннику? 

Ця потужна комбінація, кажуть нумерологи, означає схвалення від Всесвіту. 11:11 є знаком, що ви на правильному шляху, йдете в потрібному напрямку, ухвалюєте найкращі рішення. Озирніться навколо, подумайте, чим ви займаєтеся в цей момент, найімовірніше. це і є справа всього вашого життя.

Наприклад, якщо ви побачили цю комбінацію цифр на робочому місці чи коли ухвалювали угоду від партнера, будьте певні, все мине успішно.

 

Не забувайте частіше прислухатися до своєї інтуїції, позитивна енергетика наразі перебуває цілковито на вашому боці.

Якщо ж ви побачили цифри 11:11 на годиннику, коли думаєте про кохану людину чи перебуваєте поряд з нею, це означає, що ви знайшли свою долю.

Що означає комбінація 22:22?

Якщо ви наразі проживаєте складний період у житті й раптом побачили на годиннику цифри 22:22, це означає, що потрібно зібратися з силами й не опускати руки, адже це час трансформації.

Головне – не концентруватися на негативі, інакше все буде спрямовано проти вас. Недаремно ж багато хто вважає, що думки є матеріальними.

А ще цифри 22:22 вказують на те, що це чудова можливість сповільнитися та проаналізувати ситуацію, щоб зрозуміти, що не дає вам досягти успіху.

Цифра «2» в нумерології є насамперед балансом у всіх сферах життя, якого важливо навчитися дотримуватися.

Однак якщо ви надто часто бачите цю комбінацію на годиннику, задумайтеся, які ваші стосунки з колегами по роботі. Можливо, серед них є люди, які намагаються перешкодити вам стати успішними. Спробуйте визначитися зі своїми пріоритетами в житті й тоді ви зможете отримати щось грандіозне та дійсно масштабне.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень