Найнебезпечніша помилка при схудненні

З настанням літа, позбутися зайвих кілограмів є чимало

Худнути треба з розумом, адже швидке зниження ваги може мати дуже неприємні і навіть небезпечні наслідки для здоров'я. Під час дієти не потрібно запроваджувати жорсткі обмеження, оскільки це призведе до зворотного ефекту набору зайвих кілограмів.

Зараз модно знижувати вагу правильно, без шкоди здоров'ю і без втрат. Якщо людина веде правильний спосіб життя, не допускає метаболічних гойдалок, застосовувати жорсткі обмеження не потрібно.

 

Але для людей, які хочуть швидко знизити вагу, дієта – це обмеження, яке призводить до швидкого ефекту, вони вважають, що вага більше не повернеться. Однак це поширена помилка.

Схуднення відбувається шляхом зниження жирової клітини та рідини. А коли людина повертається до звичного ритму харчування то жирові клітини наново набирають обсяг поживних речовин.

Жирова клітина збільшується в об'ємі, відбувається рецидив та повернення до попередніх кілограмів. За жорстких обмежень організм починає стресувати, не доотримуючи білки, жири та вуглеводи.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень