Найманцям Лукашенка привезли «піксель» ЗСУ. Готують до диверсій в Україні?

Про це повідомляє одне з російських джерел-«іноагентів»

Фото ілюстративне, з мережі
Фото ілюстративне, з мережі

«Вагнерівці» у Білорусі готують до диверсій на території України ручних найманців Лукашенка - співробітників ЧОП «ГардСервіс».

До тренувального табору вже привезли українську форму. Сам Лукашенко продовжує запевняти, що Білорусь із Україною воювати не стане.

Вагнерівці тренують білорусів з початку серпня. Про це повідомляє телеграм-канал «Можем объяснить» - він у російському списку «іноагентів» - з посиланням на власне джерело у тренувальному таборі.

Як розповіло джерело, нещодавно на територію білоруської бази доставили форму ЗСУ – піксельний хакі.

Організація ЧОП «ГардСервіс» з'явилась перед виборами в Білорусі 2020 року, і, відповідно, перед масовими протестами. Указ Лукашенка дозволив його співробітникам застосовувати вогнепальну зброю.  «ГардСервіс» пов'язаний з Управління справами президента, хоча зареєстрований на номіналів. Його функції близькі до «Вагнера»: охорона вантажів та об'єктів у країнах третього світу, де Білорусь веде розробку родовищ, наприклад, у Зімбабве та Судані. Тренувальна база ЧОП розташована у Мінську – на території колишнього «Центру спортивної підготовки».

За участь у російській «спецоперації» найманцям обіцяють потрійну зарплату по 10 тисяч білоруських рублів (близько 234 тисячі російських рублів). Тих, хто відмовився повоювати за такі гроші, практично немає, - розповідає джерело «МО». Є інформація, що цих найманців планують закидати на територію України у складі диверсійно-розвідувальних груп.

Між тим, як повідомляли у Генштабі ЗСУ, з 8 по 14 вересня на кордонах північних областей України будуть проходити спільні навчання росії, білорусії та інших країн ОДКБ. Взимку такі ж навчання стали прикриттям для вторгнення армії рф в Україну.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень