Найлегший спосіб запекти соковите куряче філе. Знадобиться цукрова пудра (РЕЦЕПТ)
...і лимон – для смаку та аромату
Куряче м'ясо вважається дієтичним, бо у ньому - дуже мало жиру. Особливо в філе. Тому, щоб цей продукт був соковитим, його треба правильно маринувати.
Пропонуємо один із найпростіших варіантів – лимон. З ним страва вийде не лише смачною і соковитою, а ще й надзвичайно ароматною
Крута ідея нещодавно з’явилася на фуд-блогерській сторінці Насті з Ірпеня під назвою «solopiika».
Інгредієнти:
- куряче філе - 2 шт.
- лимон - ½
- оливкова олія - 1 ст.л
- цукрова пудра - 1 ст.л
- сіль - ½ ч.л.
- кілька гілочок тим’яну або розмарину
Приготування:
Знімаємо з лимона цедру (її треба натерти на дрібній терці) і вичавлюємо сік.
Далі треба додати цукрову пудру, сіль та олію і ретельно все перемішати.
Цим маринадом філе треба залити мінімум на 30 хв
Можна додати кілька гілочок тим’яну чи розмарину
Запікаємо куряче м’ясо у духовці при 200 градусах приблизно 25-30 хв.
Радіо Трек: НОВИНИ