Легка кабачкова піца «Маргарита» на сніданок – смачний перекус за 10 хв (РЕЦЕПТ)
Це просто неймовірно смачно. Обов'язково спробуйте!
Для приготування цієї смачнючої кабачкової піци нам знадобляться помідори, моцарела і зовсім трохи борошна (та й то – якщо кабачки попалися дуже водянисті).
Рецептом поділилася відома українська кулінарна блогерка Alina FooDee.
Інгредієнти:
- кабачок – 1 шт.
- яйце – 1 шт.
- борошно – 1-2 ст.л.
- сіль – до смаку
- помідор – 1 шт.
- моцарела – 60 г
- сушений орегано та базилік
Приготування:
Спершу треба натерти кабачок. Тоді додаємо сіль, перемішуємо і залишаємо на 5 хв, щоб кабачки пустили сік. Віджимаємо усю рідину.
Додаємо яйце, сіль і трохи борошна.
Гарненько розігріваємо сковороду, викладаємо кабачкове тісто та розрівнюємо. Готувати треба під кришкою 4-5 хв – до появи рум'яної скоринки.
Нарізаємо помідори та моцарелу кружальцями. Перевертаємо кабачковий млинець і викладаємо їх.
Підсолюємо помідори собі до смаку, присипаємо сушеним орегано та базиліком.
Накриваємо кришкою і обсмажуємо ще 3-5 хв
Радіо Трек: НОВИНИ