Найкращий рецепт тіста на вареники і пельмені: щоб жоден не розварився
Це універсальне тісто можна використати й для інших страв
Сьогодні пропонуємо вам рецепт універсальністю тіста, з якого можна ліпити вареники, пельмені, ханум, хінкалі, манти, хачапурі та безліч інших смачних страв.
Інгредієнти:
- Борошно – 2-3 склянки;
- Вода – 1 склянка;
- Олія - 1 ст. л;
- Яйце – 1 шт;
- Оцет - 1 ст. л;
- Сіль - 0,5 ч. л.
Приготування:
У глибоку ємність розбиваємо яйце і додаємо сіль, олію та оцет. Тоді заливаємо теплу воду і збиваємо всю масу вінчиком.
Починаємо потроху всипати просіяне борошно, доки не вийде потрібна для тіста консистенція.
Замішуємо тісто, загортаємо його у харчову плівку і кладемо ненадовго у холодильник. Приблизно за пів години дістаємо і беремося за ліпку вареників/пельменів чи інших смаколиків для всієї родини.
Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ