Найкращі фільми цієї осені: що варто подивитися? (ВІДЕО)

Добірка новинок, які варті вашої уваги

«Марвели»

Капітан Марвел знову на екранах. Аби вкотре врятувати людство та подолати всі перешкоди, мужня героїня Керол Денверс об’єднає свої вміння та сили з давніми подругами – Монікою Рамбо та її племінницею Камалою Хан.

Справа в тому, що під час дослідження червоточини, яка виникла між всесвітами, Керол Денверс помітила якесь незрозуміле явище. Щоразу, коли вона вдається до своєї сили, опиняється у незвичайному місці. Така ж історія відбувається з Монікою Рембо та Камалою Хан. Аби все стало на свої місця, дівчатам варто зустрітися.

«Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій»

Фанати точно зачекалися цієї новинки. Події фільму відбуватимуться задовго до тих подій, які ми бачили в «Голодних іграх» з Дженніфер Лоуренс. Правитель-тиран Панема Коріолан Сноу займається підготовкою дівчини Люсі Ґрей Берд до небезпечних голодних  ігор, проте раптово він починає відчувати кохання до героїні. Як почуття вплинуть на розвиток подій, точно варте уваги.

«Наполеон»

Фільм відображає особистий погляд на походження Наполеона Бонапарта і його стрімке сходження до статусу імператора на тлі непростих стосунків із дружиною та єдиним справжнім коханням  – Жозефіною. Любовна лінія фільму цікава та заплутана. Режисером драми є талановитий Рідлі Скотт, у роль Наполеона вжився Хоакін Фенікс. А кохану Жозефіну грає чарівна Ванесса Кірбі.

«Між нами»

Психологічний трилер Соломії Томащук «Між нами» знятий ще у 2021 році, а віднедавна фільм нарешті можуть переглянути глядачі. В основі сюжету – історія двох жінок Саші та Ані, які загрузли у своїх проблемах. Саша через свої залежності не може побудувати нормальні стосунки зі своїм чоловіком. А Аня також не може вирішити проблеми, пов’язані з рідним сином. Фатальні обставини змушують Аню ухвалити раптове рішення. Глядачі точно будуть у захваті від напруженого сюжету.

«Опале листя»

Нова робота культового режисера Акі Каурісмякі. Випадковість кардинально змінює життя чоловіка і жінки, які перебувають у пошуках другої половинки. І хоча між ними пробігає іскра, на шляху до щасливої долі цих двох героїв не обійшлося без перешкод - від загублених телефонних номерів до помилкових адрес, проблеми з алкоголем та безпритульного собаки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень