Найгарніший манікюр на літо-2023: 4 модні ідеї дизайну (ФОТО)

Вони виглядають розкішно і вишукано

Місячний

Це покриття, коли лунка нігтів лишається вільною. Воно давно відоме. Ми покажемо 2 сучасних варіанти дизайну місячного манікюру.

1. Для квадратних нігтів, виконується білим кремовим кольором. 

2. Для напівкруглої форми нігтів. Виконується дуже ніжним, молочним лаком, який максимально наближений до природного кольору лунки.

Обидва дизайни прекрасно підійдуть до літніх образів, зокрема до одягу з льону. Звісно, для відпочинку - це також саме той манікюр, що треба.  

«Олійка для губ»

Цей дизайн за забарвленням і сяянням схожий на ніжний блиск-олійку для губ. Його секрети - форма нігтів та втирка. А решта - це звичайний мінімалістичний дизайн, який дуже популярний цього року. 

«Тиха розкіш»

Це мікрофренч, основне покриття якого має колір слонової кістки і поєднується з класичним білим кінчиком нігтів. Перехід від кольору до кольору можна помітити лише зблизька. На відстані цей дизайн видається просто класичним стриманим манікюром.

Джерело: vogue.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень