«Я тєбє пакажу, как нада с клієнтамі базаріть»: Жінка побила майстриню манікюру з інвалідністю (ФОТО)

Постраждала зняла побої, але судитися не хоче

Конфлікт через покриття нігтів стався у Дніпрі 20 травня. Майстриня манікюру Катерина Бондар розповіла у соцмережах, що її побила клієнтка.

За словами Бондар, жінка ще під час першого візиту здавалася дратівливою та отримувала послугу «під власну відповідальність» через поганий стан нігтів.

Під час другого візиту Людмила, знову стала агресивною.

— Людмила до цього робила процедури у місті Умань, а за декілька тижнів до цього переїхала в Дніпро.

 

Стан нігтів був поганим ще у першу процедуру, але під її відповідальність я виконала процедуру у повному обсязі. Через тиждень почались претензії про те, що щось відкололось, але на ремонт вона не прийшла, написавши про це за 20 хвилин до запису.

 

Другого разу її невдоволення почалось із самого початку процедури. Я наполягала на тому, щоб зняти покриття, але вона знову казала про своє. Я запропонувала їй два варіанти, на одній руці один матеріал та технологія, на другій – інша. Вона погодилась.

 

Під час покриття вона почала агресувати, що я щось роблю не так. Що саме - я так і не зрозуміла. Я пояснила декілька разів ввічливо, що саме я роблю. Далі сама починала нервувати.

 

Я сказала, що на цьому наша процедура завершена, і, на жаль, ми далі продовжити не можемо, — розповіла Бондар.

Жінка вдарила працівницю б’юті-сфери по обличчю і та впала зі стільця. Побої продовжувалися, та в тій ситуації дівчина не придумала нічого кращого, як вкусити нападницю за плече. Це її зупинило.

Катерина каже, що має інвалідність другої групи через ревматоїдний артрит. Про інцидент вона повідомила до поліції та зняла побої.

Але до суду вирішила не подавати через нестачу сил та коштів. Тим паче, що нападниці максимально загрожує лише штраф.

Постраждала опублікувала посилання на профіль Людмили, однак сторінка вже видалена.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень