Шикидим по-блатному: Павлік купив спец-перепустку для своєї «Зайки» показав це мережі (ВІДЕО)

Скандал набирає обертів

Віктор Півлік може все, навіть те, що іншим не під силу. Особливо під час воєнного стану. Через «перепустку для обраних» Павлік з дружиною потрапив у скандал.

Відомий український співак подарував своїй дружині Катерині Репяховій спецперепустку, що дозволяє без перешкод їздити не тільки по Південному мосту у Києві, а й вільно переміщуватися столицею навіть під час комендантської години.

Молода дружина Павліка виклала відео на свою сторінку в Instagram, та зібрала купу хейту. Адже цей шляхопровід тимчасово закритий для приватного транспорту від літа 2022 року.

«Мене чоловік везе по Південному мосту. Це задоволення не для всіх. Тільки мій чоловік дарує такі подарунки романтичні», – сказала Репяхова. 

Під час цих слів Павлік показав спецперепустку і сказав, що це є його подарунок для коханої Зайки.

Відомо, що рух мостом дозволено лише спецтранспорту екстрених та аварійних служб, також громадському транспорту, транзитному вантажному транспорту та машинам зі спеціальними перепустками.

 

Останні видають представники КМДА.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Пицька

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень