Новий скандал! Яєць було замало: тепер для військових закупили «золоті» яблука (ФОТО)

Компанія-постачальник «Актив компані» відзначилась знову

В Україні знову скандал. Продукти для військових знову закупили за завищеними цінами.

Цього разу «золотими» виявилися не яйця, а яблука.

Журналістка Тетяна Ніколаєнко оприлюднила інформацію про те, що компанія, яка продавала Міноборони яйця по 17 грн за штуку, тепер продає військовим дрібні яблука по 52 грн за кілограм. В той час, коли в магазині вони коштують 20-22 гривні за кілограм.

Про це журналістка написала у своєму Facebook.

- Ви вже забули про Актив компані? Так, так, це яйця по 17. Юрій Ніколов зараз в тебе буде новий тренд. Тепер компанія вирішила заробити на яблуках.

 

Документ скинули із однієї військової частини. Побачивши накладну з яблуками по 51 гривні, військові так зраділи, що самі пішли в магазин і пофоткали ціни. 17-22 за нормальні яблука. Скоріше за все, польські.

 

Але військові будуть їсти по 51 яблучки розміром з куряче яйце. Начальство частини так «зраділо», що написало наверх рапорт.

 

Ви собі уявляєте, що там відчувають військові, коли це все бачать. Альо, мужчинчики нагорі, вам там як, не страшно? - прокоментувала Ніколаєнко.

Зауважимо, що військовий, який приймав продукти, переглянув накладну й відмовився брати товар і написав рапорт. Оскільки знав, що господарства продають яблука за 10 гривень за кілограм.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень