Що робитиме з інформацією про стан доріг: відповідь депутата Рівненської облради

Депутат Рівненської обласної ради Володимир Муляр оголосив збір інформації про погані дороги області

Сайт Радіо Трек писав про це  у публікації Бачите погану дорогу? Рівненський депутат збирає про такі інформацію

Навіщо йому інформація про поганий стан доріг – заступник голови будівельної комісії облради Володимир Муляр пояснює так:

На останній комісії, коли у  нас була розмова із заступником начальника служби автодоріг паном Козачком, він сказав, що у нашій області ніби все добре. І у мене склалося враження, ніби вони проживають в іншій, якійсь паралельній, реальності. Я хотів би, щоб люди самі підтвердили, де є які проблеми, бо фізично не можна всю область охопити і побачити проблеми самостійно, об’їздити. Коли ми її назбираємо, я хотів би поки що це тримати в таємниці. Так, ми будемо звертатися до Міністервта. Так, ми будемо ще робити певні заходи. Так, можливо, навіть будемо судитися зі Службою автодоріг щодо стану якості доріг.

У будя-якому разі, певен Володимир Муляр, збір такої інформації принесе користь області і, зокрема, стану її доріг. І додає:

Для мене це питання, насправді, болюче. Бо кожну державу судять за станом її доріг. Адже коли знайомі приїжджають з-за кордону, то що розказують? Які класні за кордоном дороги. Тож наскільки якісний стан доріг, настільки, відповідно, працює чи не працює влада. Будь-які економіки, насправді, піднімали завдяки дорогам. У нас війна. І треба робити дороги. Це - пройдені маршрути певними політичними силами і лідерами в історії.   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень