Шляховики розповіли про ситуацію з проїздом дорогами Рівненщини

Кажуть, забезпечили проїзд до усіх населених пунктів

Зокрема, таке повідомив Радіо Трек заступник начальника з експлуатаційного утримання доріг Служби автодоріг Рівненщини Микола Козачок. За його словами, для розчищення найбільш засніжених автошляхів на півдні Ріненщини застосовувалася важка техніка.

Служба автомобільних доріг забезпечила під'їзд до всіх населених пунктів області. Як дорогами державного значення, так і дорогами загального користування. Більше 120 одиниць техніки було застосовано безпосередньо ДП "Автодор". А в понеділок і вівторок дочірнє підприємство ще задіяло потужнішу техніку на базі МоАЗ (Могилевський автозавод - прим.ред.). Ми спрямували цю 60-тонну техніку на трасу Київ - Чоп, на с. Михайлівка Радивилівського району.

Микола Козачок зауважив, що найбільш проблемним було очищення від снігу доріг саме у Радивилівському районі.

Також заступник начальника Служби автодоріг висловив сподівання на те, що в Кабміні виділять кошти на оновлення техніки шляховикам, адже на Рівненщині вона не закуповувалася останні сім років.

Між тим, за словами пана Козачка, найбільше на сьогодні наша область потребує техніки для розсипання піщано-соляної суміші. Усього таких машин, аби забезпечити посипання в кожному районі Рівннещини, потрібно щонайменше три десятки.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень