Навіщо деякі люди кладуть лимон біля ліжка? Корисний секрет, про який знають одиниці

Спробуйте і ви здивуєтеся

Лимон – цитрус, який має купу корисних властивостей. Ним і лікуються, і прибирають, і натирають тощо. Втім, лимон має ще один секрет, про який мало хто знає.

Якщо розрізаний лимон покласти в миску, а її поставити поруч із ліжком, вашому здоров'ю буде лише позитив.

З огляду на те, що цитрусовий містить речовини, що володіють властивостями антидепресанту, то його аромат може допомогти позбутися занепокоєння.

Як зробити заспокійливе з лимона

Відріжемо верхівку лимона і без неї поставимо цитрусовий вертикально, а потім розріжемо на 4 частини, але до середини, не до кінця.

У такому вигляді — нарізаний лимон — поміщаємо на тарілку і ставимо ту поруч із ліжком.

Для більшого ефекту можна поставити по тарілці з лимоном у кожен куток кімнати. До речі, аромат лимона не тільки заспокоїть, а й простимулює розумову діяльність, поліпшить пам'ять, забезпечить більшу концентрацію.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень