Назвали найкорисніший вид м’яса – у ньому більше білка, ніж у рибі

І кому його треба обов’язково їсти

Для нормальної роботи організму людині треба отримувати щоденну норму білка. Він є у багатьох продуктах, але найбільше білка у рибі та м’ясі.

Яке м’ясо корисніше – червоне чи біле

Курятина, індичка, кролятина, риба та інші морепродукти – це білий вид м’яса. До червоного належать яловичина, свинина, баранина, качка. Його дієтологи вважають найшкідливішим.

Червоний вид м’яса має вищу жирність і холестерин, що провокує набирання зайвих кілограмів. Також червоне м’ясо може бути шкідливим для здоров’я серця. Вчені довели, що надмірне вживання цього виду продукту призводить до розвитку ракових захворювань.

А от біле м’ясо практично не завдає шкоди нашому здоров’ю.

Найкращим продуктом для щоденного вживання буде кролятина, бо вона легко засвоюється організмом, містить найбільше білків і найменше жирів тваринного походження.

Щодо червоного виду м’яса, то найкращим вважається яловичина. Медики рекомендують їсти телятину за дотримання дієти і навіть маленьким дітям.

Яка добова норма м’яса, кому не можна вживати

Рекомендована щоденна норма м’яса має бути 1 грам на 1 кілограм маси тіла. Тобто якщо ви важите 65 кілограмів, то вам можна з’їдати 65 грамів м’яса щодня. Найкраще їсти тушковане, варене або запечене на відкритому вогні м’ясо.

М’ясо не можна їсти людям, які мають хвороби серця, судин, нирок, печінки та кишківника.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень