Навіщо деякі господині «здобрюють» м’ясний фарш корицею?
Дивовижний спосіб перетворити звичайну страву у кулінарний шедевр
Для багатьох буде відкриттям той факт, що кориця дуже гармонійно поєднується не лише із булочками, пирогами та іншою випічкою, а й з м'ясними стравами
Якщо ви хочете відкрити для себе щось новеньке, спробуйте додати в котлетний фарш буквально дрібку цієї дивовижної пряності.
Головне не переборщити — інакше гостра кориця переб'є основний смак!
Відразу зауважимо, що краще використовувати не паковану корицю з магазину, а паличку кориці, перемелену за допомогою кавомолки або кухонного комбайна.
Готова страва, в складі якої присутня кориця, здивує легким і приємним ароматом, адже смак котлет, наприклад, матиме солодкувато-пряний відтінок.
До речі, корицю можна використовувати і в супах — в цьому випадку перемелювати її не доведеться. Але не забудьте наприкінці приготування дістати цілу паличку.
Джерело: Ukr.Media
Радіо Трек: НОВИНИ