Наступ з Білорусі: Генерал заявив, що розглядають можливі варіанти агресії найближчими місяцями

Україна готується

Командувач угруповання Сил і засобів оборони Києва генерал-лейтенант Олександр Павлюк розповів, що прямої загрози наступу з боку Білорусі нині немає, проте в Україні розглядають можливі варіанти агресії найближчими місяцями й готуються до оборони.

На території, що є кордоном між Україною та Білоруссю, є певні угрупування. Але, враховуючи наш потенціал, малоймовірно, що вони будуть мати успіх.

 

Все, що зараз робиться, – стримуються наші сили на північному кордоні для того, щоб ми не могли перекинути їх на Схід, – пояснив Олександр Павлюк.

Він додав, що нині відбувається окупація Білорусі військовими силами, які розміщуються на полігонах, найімовірніше, на тривалий час. Генерал вважає, що «майбутнього Білорусі, як самостійної країни не буде».

Ми розглядаємо можливі варіанти агресії в найближчі місяці. Але для цього потрібно перекинути відповідні сили й засоби, які зараз росією відновлюються на їхніх полігонах. Поки що таких намірів ми не бачимо, але готуємось до них, – каже Олександр Павлюк.

Він також запевнив, що українські військові постійно відстежують рух російських окупантів із полігонів. Українське угруповання на кордоні з Білоруссю готове зустріти ворога.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень