Яку квартиру можна купити у Рівному вартістю до 15 тисяч доларів (ФОТО)

Пропозицій небагато

У Рівному ринок нерухомості через війну зазнав змін. У перші місяці війни ціни на житло трохи знизилися, проте кількість укладених угод була невеликою. Наразі справи трохи покращилися, проте клієнти купують переважно невеликі квартири. Переважно з економсегменту.

Загалом у Рівному продається понад 1700 квартир.

Радіо Трек промоніторив, яке житло можна придбати у Рівному, маючи всього 15 тисяч доларів. За ці гроші можна купити гостинку, або так звану смарт-квартиру, площею до 18 м.кв.

Наприклад, на Фабричній можна купити квартиру з новим ремонтом за 15 тисяч доларів. Опалення – централізоване, є бойлер. Вона виглядає так:

За таку ж ціну пропонують житло у районі залізничного вокзалу площею 14,8 м.кв. Тут є газове пічне опалення, ремонт – відсутній. Як бонус – бойлер. На фото пропозиція виглядає так:

У районі Відінської гостинку площею 18 м.кв. продають за 13500 доларів. Опалення централізоване, є хороший душ, свіжий ремонт, але – без меблів.

Також у Рівному за 7-10 тисяч доларів можна придбати кімнату. Ціна залежить від умов і району.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень