Нардеп від Рівного Олександр Ковальчук підсумував результати роботи у 2020 році

Серед них - закони та виділення коштів на соціально-економічний розвиток

Народний депутат Олександр Ковальчук.

Своєчасно ухвалений Держбюджет-2021 і низка важливих законів, на які країна чекала десятиліттями.

Серед них – ті, що стосуються завершення децентралізації, збільшення лімітів для ФОПів, відкриття легального ринку землі, ухвалення антиофшорного закону, розвитку річкового транспорту, доступу до дешевих кредитів, врегулювання Інтернет-торгівлі ліками, підтримки інвесторів та багато інших.

Такі підсумки роботи за минулий рік народного депутата України від Рівного Олександра Ковальчука. Про це він написав на своїй офіційній сторінці у мережі Facebook.

Як зазначив Олександр Ковальчук, протягом 2020 року він став ініціатором або співініціатором 40 законопроєктів, 5 з яких вже стали законами.

– Вони стосуються підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19), створення Бюро економічної безпеки України, покращення роботи митниці та надання фінансових послуг у галузі поштового зв’язку, стимулювання розвитку ІТ-індустрії в Україні і цифрової економіки в Україні, внесення змін до деяких законодавчих актів у сфері торговельного захисту та іншого, - розповів народний депутат.

[media=212081][media=212079]

Також Олександр Ковальчук активно працював і для розвитку округу. Зокрема, подав пропозиції щодо фінансування коштом державної субвенції п’яти проєктів, які мають пріоритетне значення для жителів Рівного та області.

Тож у 2020 році Рівне та область отримали 10 млн грн на соціально-економічний розвиток. Їх спрямували на: будівництво дошкільного навчального закладу ясла-садок у Рівному на вул. Коновальця, капітальний ремонт будівлі пральні дитячого садочку №11, капітальний ремонт сходів, з облаштуванням пандусів, у Рівненському зоопарку.

А значну частину цих коштів - на придбання потрібного обладнання для рівненських лікарень, що особливо важливо у ці важкі часи, коли ми переживаємо пандемію коронавірусу: ендоскопічного обладнання для Рівненської обласної дитячої лікарні та пересувного рентгенівського апарату для центральної міської лікарні.

За словами народного депутата від Рівного, він працював і продовжує працювати над втіленням інвестиційного проєкту «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України», що фінансується Європейським інвестиційним банком, задля розв’язання проблеми очищення річки Устя та озера Басів Кут, будівництва власних очисних споруд для Рівного.

Для просування цього питання пан Ковальчук неодноразово брав участь у спільних зустрічах з представниками Європейського інвестиційного банку, Міністерства фінансів, уряду.

А разом із Всеукраїнською аграрною радою працює над законопроєктом про організації водокористувачів, який покликаний вирішити проблеми, пов’язані з питанням власності водогосподарських об’єктів меліоративних системним та який стане поштовхом у розвитку зрошення в Україні.

– Також приємно відзначити, що вже на завершальному етапі знаходиться будівництво першої черги Північної об’їзної Рівного. Це шість кілометрів дороги Городище – Рівне – Старокостянтинів до автомобільної дороги Ходоси – Кустин.

Праворуч - нардеп Олександр Ковальчук.

Як народний депутат разом з колегами від Рівненщини від самого початку підтримував та сприяв реалізації цього масштабного проекту в рамках національної програми «Велике будівництво» Президента Володимира Зеленського, переконуючи уряд у необхідності його максимального фінансування задля вчасного завершення робіт, – додав Олександр Ковальчук.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень