Нардеп Олександр Ковальчук закликав проводити у Рівному чесні вибори

Народний депутат України від Рівного, представник партії «Слуга Народу» Олександр Ковальчук закликав  політичні сили, які братимуть участь у місцевих виборах 25 жовтня до Рівненської міської ради та кандидатів на міського голову Рівного проводити чесну та прозору виборчу кампанію.

А свої наміри підтвердити підписанням відповідного Меморандуму. Про це він написав на своїй сторінці у мережі «Facebook».

Олександр Ковальчук зазначив, що, як народному депутату від міста, йому небайдуже, як відбуватимуться місцеві вибори у рівненській громаді. Адже переконаний, що політична боротьба має бути чесною і прозорою. У місті має творитися нова відповідальна та відкрита політика.

Звертаюсь до представників політичних сил, які братимуть участь у місцевих виборах 25 жовтня у Рівному: час зафіксувати чесні правила гри. Кандидати на Рівненського міського голову, лідери виборчих списків, керівники місцевих осередків політичних сил, приходьте і підпишіть відкритий Меморандум про проведення чесних виборів у Рівному, роботу майбутньої  Рівненської міської ради та Рівненського міського голови.

 

Продемонструйте свої проукраїнські, проєвропейські демократичні та прозорі принципи! У п'ятницю, 25 вересня з 11:00 до 13:00 у дворі будинку за адресою: вул. Соломії Крушельницької, 73, – звернувся нардеп Олександр Ковальчук до кандидатів на Рівненського міського голову та лідерів виборчих списків.

Текст Меморандуму

МЕМОРАНДУМ

Про проведення чесних виборів у Рівному, роботу майбутньої  Рівненської міської ради та Рівненського міського голови

Ми, кандидати на посаду Рівненського міського голови  та лідери політичних осередків партій у місті, виборчих списків до Рівненської міської ради, уклали даний меморандум, про те, що виступаємо за чесні, демократичні вибори і докладаємо всіх  зусиль для забезпечення вільного і чесного волевиявлення мешканців Рівного, верховенства права, прав та свобод людини й громадянина, справедливого виборчого процесу відповідно до законів України та загальноприйнятих міжнародних стандартів.

Для всіх нас важливий кожен голос виборця. Але боротьба за цей голос повинна бути чесною, відкритою і справедливою. А конкуренція – професійною, правдивою і добросовісною.

Ми, кандидати на посаду Рівненського міського голови та лідери політичних осередків партій у місті, виборчих списків до Рівненської міської ради, зобов’язуємося:

  • проводити передвиборчу агітацію із використанням лише правдивої інформації, правдивих відомостей про кандидатів;
  • не створювати та не розповсюджувати «чорний піар», «фейки»,  маніпуляції та неправдиву соціологію.
  • В разі обрання на посаду Рівненського міського голови, кандидатів від політичної партії депутатами Рівненської міської ради  зобов’язуємося:
  • у своїй роботі, дотримуватися законів України, регламенту Рівненської міської ради;
  • публічно звітувати перед виборцями не рідше, ніж раз у пів року, і проводити зустрічі з ними;
  • не співпрацювати із проросійськими політичними силами, які також беруть участь у виборчому процесі;
  • не підтримувати проєкт рішень Рівненської міської ради, які містять ознаки корупції, кулуарних домовленостей.

Підписавши цей Меморандум, тим самим демонструємо свої проукраїнські, проєвропейські демократичні й прозорі принципи.

Ми, усі, хто підписав цей Меморандум, разом звертаємось до політиків, правоохоронних органів, засобів масової інформації, лідерів громадської думки, усіх активних громадян із закликом допомогти захистити вільний і прозорий вибір рівнян. Ми закликаємо кожного громадянина, який голосуватиме за кандидата у міські голови Рівного та партії до міської ради Рівного, не піддаватися маніпуляціям, провокаціям та не бути учасником процесу фальсифікації виборів, а про усі факти й спроби порушення виборчого законодавства повідомляти до правоохоронних органів.

Ми також звертаємось до правоохоронних органів – в разі виявлення порушень виборчого права, робити все можливе, щоб довести справу до рішення суду, аби на порушників чекало невідворотне покарання. Ми декларуємо рішучу готовність координації зусиль та спільні дії щодо захисту права громадян України на чесні, вільні демократичні вибори до Рівненської міської ради та Рівненського міського голови.

* на правах реклами 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень