Нафтогаз зробив попередження для всіх власників плит

Витрати на газ можна суттєво зменшити 

Витрати на оплату за газ залежать зокрема і від способу експлуатації побутових приладів. Зокрема йдеться про газову плиту. 

Нафтогаз розповів про кілька обов’язкових дій, які дадуть змогу зекономити блакитне паливо. 

Передусім необхідно стежити за чистотою газової плити. Пальники треба очищати від кіптяви та жиру.

Чим чистіший пальник, там менше потрібно газу для нагрівання.

Також потрібно слідкувати за способом готування їжі. Не варто ставити велику каструлю на малий пальник. Адже в цьому випадку розхід блакитного палива буде більший — у два рази. Навіть кришка на каструлі уже скорочує час приготування страви, а значить й витрати на газ. 

За підрахунками фахівців Нафтогазу  це дасть змогу зекономити споживання газу на кухні від 15 до 20%. А це суттєво, враховуючи той факт, що їжа готується по кілька разів на день цілий рік.

Якщо ви використовуєте колонку чи газовий котел - це обладнання теж потребує обслуговування. Під час профілактичних оглядів можна виявити певні неполадки та усунути їх напередодні старту нового опалювального періоду.

Джерело: pmg.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень