Готуйтеся: у Нафтогазі назвали реальну ціну на газ для населення

Це вдвічі більше від ціни, яку споживачі платять зараз 

Населення в Україні сплачує за газ менше, ніж його реальна ринкова вартість. Сьогодні ціна на газ становить близько 15 гривень за куб. Населення ж сплачує за спожите пальне тільки 7 гривень 96 копійок за куб.

Ціна становить близько 15 грн за кубометр. Діє мораторій на зростання цін. Ми забезпечимо вартість у розмірі 7,96 грн на наступну зиму, - каже голова правління Нафтогазу Олексій Чернишов. 

Він зазначає, що сьогодні одне з ключових завдань держави - захистити вразливі верстви населення. Але усім іншим категоріям українців не потрібно надавати газ за зниженою ціною.Сьогодні саме держава компенсує різницю між ринковою ціною на газ, і тією, за якою газ купує населення. Через низький тариф Нафтогаз сплачує менші податки. 

Їх оплачує державний бюджет, тобто ми з вами. Ця різниця у тарифах скорочує можливості Нафтогазу сплачувати дивіденди та податки в державний бюджет. « Ця різниця в тарифах скорочує можливості »Нафтогазу" сплачувати дивіденди і податки до державного бюджету. Тим самим скорочуються можливості України реалізовувати соціальні програми або програми розвитку — і це замкнуте коло. Я прихильник виключно ринкових механізмів, більше нічого не діє в світі, - каже Чернишов.

За словами очільника Нафтогазу - українців чекає складний опалювальний сезон. Українці вже знають про виклики, які їх чекають через знеструмлення. Зараз російський ворог обстрілює вітчизняні газосховища. Минулу зиму ми вперше не імпортували газ, а повністю були забезпечені своїм.

Голова правління Нафтогазу підкреслив, що сконцентрований на роботі та підготовці до найважчої зими в історії України.

 

Джерело: NV

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень