Українця після перевірки змусили доплатити за газ півмільйона гривень: яке порушення виявили газовики

Таке буває доволі часто

Районний суд Запоріжжя зобов'язав клієнта «Запоріжгазу» заплатити штраф розміром 519 тисяч 765 грн. Це донарахування за зрив пломби та прихований газопровід. 

Газовики перевіряли газопровід і під час огляду виявили у клієнта такі порушення:

несанкціоноване втручання в роботу ЗВТ (лічильник). А саме відсутня охоронна пломба 1773996 в місці приєднання лічильника газу Октава G-4-6 № 685589 до діючого газопроводу; 

 

наявність несакціонованого газопроводу проведеного шляхом прихованих заходів.

Суд ухвалив рішення стягнути на користь Акціонерного товариства «Оператор газорозподільної системи «Запоріжгаз» вартість не облікованого об`єму природного газу.

- Враховуючи викладене суд приходить до висновку, що уточнені позовні вимоги Акціонерного товариства «Оператор газорозподільної системи «Запоріжгаз» законними, обґрунтованими, які підтверджені належними доказами, а тому підлягають задоволенню у повному обсязі, – йдеться в рішенні суду. 

Джерело: obozrevatel

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень