Частина українців користуватимуться газом взимку - безплатно

Це урядовий гуманітарний проєкт, який планують застосовувати згодом по всій території 

В Україні стартує експериментальний проєкт щодо забезпечення найбільш вразливих верст населення газом. 

Першими учасниками проєкту стануть мешканці прифронтових територій. Йдеться про забезпечення їх теплом у зимовий період. Згодом проєкт мають поширити на всю країну, запевняють у  Міністерстві реінтеграції тимчасово окупованих територій України. 

Механізм із постачання скрапленого газу в балонах для забезпечення населення на прифронтових територіях необхідними ресурсами в зимовий час уже напрацьовують. 

Проєкт планують впровадити в Харківській області, щоб відпрацювати механізми його реалізації, а потім ініціативу буде розширено й на інші регіони.

 

Ми маємо забезпечити гуманітарним побутовим газом вразливі категорії населення прифронтових територій. Тому необхідно об’єднати зусилля і злагоджено відпрацювати цей гуманітарний трек у Харківській області для подальшого масштабування в інших прифронтових регіонах, – кажуть у міністерстві.

Організатори проєкту планують залучити міжнародних партнерів, які зможуть забезпечити ініціативу необхідними ресурсами. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень