Вперше в історії Україна проходить опалювальний сезон на газі власного видобутку

Зараз у сховищах близько 10 млрд кубів газу

Вперше у своїй історії Україна проходить опалювальний сезон, використовуючи газ власного видобутку.

Ми проходимо цей опалювальний сезон вперше в історії України на газі власного видобутку, – поінформував він, - каже прем’єр Денис Шмигаль.

За його словами у сховищах зараз близько 10 мільярдів кубів газу. «Нафтогаз України» і державне підприємство «Укргазвидобування» збільшили обсяги видобутку на 11%, а також відкрили нові свердловини видобутку газу доволі великого об'єму.

Зараз у наших сховищах – близько 10 мільярдів кубічних метрів газу. І ми дійсно проходимо цей опалювальний сезон на газі виключно українського видобутку, – наголосив очільник уряду.

При цьому прем’єр жодним словом не обмовився, чи є перспектива зниження тарифів на опалення для населення завдяки тому, що Україна має власний газ.

Джерело: Українська правда 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень