Нові ціни на газ у серпні: постачальники оприлюднили свої тарифи 

Ціни коливатимуться від 7,96 до 9,99 за куб

Ціни на природний газ для побутових споживачів, тобто населення, залишаються стабільними. Газопостачальні компанії не змінили вартість кубометра «блакитного палива» в рамках своїх річних тарифних пропозицій.

Як і в попередні місяці, свої цінники на серпень оприлюднили 12 постачальників. Вартість кубометра газу, залежно від газопостачальної компанії, коливатиметься від 7,70 до 9,99 грн.

Утім, переважній більшості українських побутових споживачів (98%, або 12 млн домогосподарств) газ наразі постачає Нафтогаз України. Його ціна – 7,96 грн за кубометр – діятиме щонайменше до кінця квітня 2025 року.

Тобто до завершення опалювального сезону природний газ для побутових споживачів точно не подорожчає.

Джерело: Газправда

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень