Нафтогаз попередив про нововведення з 20 листопада. Це стосується рахунків

Можна отримати рахунок кількома способами

«Нафтогаз» попереджає населення про нові рахунки за газ. Невдовзі українці дізнаються свої платежі за жовтень. 

«Укрпоштою» рахунки надішлють після 20 листопада. Проте охочі можуть отримати рахунки раніше цієї дати, якщо уже зареєструвалися на сайті gas.ua. Ще один спосіб отримати рахунок раніше – надіслати запит у чатбот. Крім того, рахунок за газ можна отримати й електронною поштою. 

У пресслужбі Нафтогазу також попередили, що сума до сплати розраховується, виходячи з даних про спожитий газ, а їх, своєю чергою, передає облгаз. Варто знати, що платіжки формують щомісяця у 10-12 числах.

Нагадаємо, зо що вчасну оплату рахунків за газ, можна отримати знижку 1%. Проте для отримання знижки рахунки треба сплатити до 15 числа. Зауважимо, знижку можна використати при оплаті рахунку у наступному описі.

Джерело: Знай.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень